Hernblogg

Hernblogg

En blogg med utfall og innfall


romsDahls Budstikke? (2)

PolitikkOpprettet av Meg selv 25 aug., 2009 23:20:30
Som jeg tidligere har blogget har Romsdals Budstikkes nettutgave rbnett.no i disse valgkamptider en annonse for Torgeir Dahls blogg rett under hovedsaken. I kveld, 25. august kl. 23.14) kan det se ut som om annonsen er tatt bort. Men jeg fikk med meg et fin fint skjermdump den 17. august.


Torgeir Dahl både som redaksjonelt stoff og som annonse. Og ja jeg vet selvsagt at det ikke er noen direkte kobling her. Men jeg kan ikke la være å nevne det jeg observerer.

I går ettermiddag hadde jeg besøk på døren av ordfører Jan Petter Hammerø på døren. Han drev valgkamp for Høyre og ville gjerne hjelpe Torgeir Dahl inn på Stortinget. Jeg holdt klokelig kjeft om mine observasjoner og meninger.

Her avsluttes mitt grunnløse forsøk på å gjøre billige poeng av navnelikhetene mellom Torgeir Dahl og Romsdals Budstikke.

  • Kommentarer(2)//blog.hernborg.com/#post6

romsDahls Budstikke?

PolitikkOpprettet av Meg selv 10 aug., 2009 13:39:14

Romsdals Budstikke er ved flere anledninger, og kanskje med rette, blitt anklaget for å være hofforgan for høyrepolitikeren Torgeir Dahl. Vittige tunger sier jo at det ligger i navnet: roms-Dahls Budstikke.

Dahl sitter både på fylkestingen i Møre og Romsdal (leder i utdanningsutvalget) og i kommunestyret i Molde (leder i plan- og utviklingsstyret og gruppeleder for partiet). Han er ivrig i sine verv og får dermed ofte presseoppslag. At han nå stiller til valg på en utsatt 2. plass på Høyres liste i Møre og Romsdal medfører også pressedekning.

rbnett.no (Romsdals Budstikkes nettavis) dekket også lansering av bloggen hans: http://www.rbnett.no/article/20090727/NYHETER06/237662122

Kommentarfeltet under selve artikkelen er fornøyelig lesing. Jeg lo godt da jeg leste denne kommentaren:

Hurra...
Skrevet av: Doink, 27-07-2009 16:22:35
Endelig noen nyheter om Dahl igjen. Det begynner å bli noen timer siden han sist var på forsiden av RBnett.

Nå har Høyre funnet en måte for å sørge for at Dahl er på hovedsiden av rbnett.no hele tiden. De har kjøpt seg reklameplass rett under toppsaken. Du verden!

Skjermdumpet er fra mandag 10. august rundt kl. 1200.

Så får vi vente og se hvor lenge annonsen blir liggende og om dette har innvirkning på valgresultatet 14. september.

P.S Jeg tvittret følgende i helgen: ”Lurer på om jeg skal forhåndsstemme. Så slipper jeg å bry meg om valgkampen. Eller er det feigt?”

Uansett godt valg!

  • Kommentarer(4)//blog.hernborg.com/#post3