Hernblogg

Hernblogg

En blogg med utfall og innfall


Fysisk aktivitet blir gøyere i møte med ny teknologi

TeknologiOpprettet av Meg selv 20 des., 2009 08:58:30
Ingen skal komme her å beskylde meg for å være treningsnarkoman. Jeg har ikke drevet det noe som helst på veg. Min far sa en gan at jeg hadde et bra steg for å løpe 800 meter.

Fotball har aldri vært min greie. Jeg kom først på laget til Minde IL etter at jeg hadde sluttet. Og min gymlærer på videregående, den tidligere Brannspilleren Ingvar Dalhaug sa at mine talenter i fotball lå så langt inne i meg at det ikke var vits i å ta dem fram.

På ungdomsskolen drev jeg noen år med orientering, men det ble nok skau og regnvær for meg. Så jeg fant vel på noe annet.

Jeg har ikke drevet systematisk trening de siste 10 årene selv om jeg holder meg i aktivitet med diverse friluftsliv både sommer som vinter. Etterat vi flyttet til Nordbyen og Molde i 2004 har jeg gått en del på ski på kveldstid i lysløypen i Moldemarka. Det er godt for kropp og sjel å komme seg ute en times tid som oftest på kveldstid.

Sesongen 2008/2009 var en skuffelse. Men nå jeg satser på en bedre sesong.

Jeg har oppdaget appp-en RunKeeper til iPhonen min. Den gir meg opplysninger om posisjon, fart og høyde over havet. Utrolig spennende og fiffig. Dette gir turene større glede i ettertid og "etterarbeidet" blir ikke så stort. Starte app-en i det jeg starer og stoppen den i det jeg er ferdig.

Sesongens første skitur ble foretatt i går og tekniske opplysninger finnes her, eller klikk på bildet under for å gå til interaktive data.


Hverken fart eller distanse er imponerende. Men det er en start.

  • Kommentarer(0)//blog.hernborg.com/#post11